Tuesday, 30 September 2014

Kenapa SHAKLEE?

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua.

Apa khabar hari ini? Semoga kita semua dalam keadaan sihat dan ceria hendaknya, ya...
Oklah, hari ini Maa nak ceritakan mengenai apakah keistimewaan SHAKLEE hingga Maa dan ramai lagi orang diluar sana yang telah jatuh cinta dengan SHAKLEE ni..

Pertama, SHAKLEE - SENTIASA SELAMAT!
Untuk makluman, SHAKLEE mempunyai barisan Ahli-ahli Saintis sendiri yang akan menjalankan kajian demi kajian sebelum sesuatu produk itu dikeluarkan.  SHAKLEE amat mementingkan penggunaan sumber semulajadi. Oleh itu, para saintis SHAKLEE telah membuat kajian di seluruh pelusuk dunia bagi mencari sumber ramuan asli semulajadi.  Produk SHAKLEE tidak mempunyai bahan2 yang diharamkan, tiada pewarna, tiada sebarang jenis lemak dan tidak mengandungi pemanis atau perisa tiruan.  SHAKLEE memberi jaminan bahawa setiap produk SHAKLEE  adalah 100% selamat digunakan.    Bila ada jaminan begini, bukankah membuatkan kita semakin yakin dan tidak ragu-ragu lagi.

Kedua, SHAKLEE - SENTIASA BERKESAN!
SHAKLEE juga menjamin tahap keberkesanan yang efektif.  Sebelum sebarang sesuatu produk SHAKLEE sampai ke tangan kita, SHAKLEE telah bekerja keras untuk memastikan ianya TERBUKTI dan apa yang dikatakannya adalah BENAR.  Sebanyak US$300 juta telah dilaburkan di dalam kajian serta pembangunan produk dan ujikaji.  Untuk makluman, 54 pingat emas Olimpik telah dimenangi oleh para atlit yang diperkasakan oleh SHAKLEE. Wauu.. Hebat...

Ketiga, SHAKLEE - SENTIASA MESRA ALAM!
SHAKLEE menjadi peneraju dan contoh dalam memulihara alam sekitar dan merupakan syarikat pertama di dunia yang diiktiraf sebagai Climate Neutral dimana SHAKLEE telah meneutralkan pengeluaran karbon tanpa menjejaskan alam sekitar. SHAKLEE juga bersungguh-sungguh bagi menghasilkan produk semulajadi yang berupaya melindungi bumi kita.

Nah, boleh bayangkan tak macam mana bagusnya jenama SHAKLEE ni.  Untuk lebih pemahaman boleh google untuk dapatkan kebenaran dari apa yang Maa kongsikan di atas.  Yang PALING PENTING adalah Produk SHAKLEE untuk pasaran Malaysia telah disahkan HALAL oleh Islamic Services of America (ISA), badan yang diiktiraf oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).


Jadi, apa tunggu lagi. Jom join Maa jadi SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR.. Mari kita sama2 menjana pendapatan dengan menjadi Pengedar SHAKLEE.. Yuran keahlian hanya RM65 untuk seumur hidup atau keahlian PERCUMA dengan pembelian UV200 keatas.

Antara kelebihan menjadi SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR adalah, dapat beli dengan harga yang lebih murah dari harga pasaran (of course). Jika pembelian melebihi 150UV, layak dapat bonus tunai pada bulan seterusnya. Keahlian ini juga seumur hidup, tidak perlu kekalkan UV tertentu untuk kekal jadi ahli.

Selain itu, klu kita nak berniaga, boleh dapat keuntungan runcit bagi setiap produk yang dijual selain pelbagai ganjaran daripada SHAKLEE untuk direbut...

DISAMPING KITA MAHU MENAMBAH PENDAPATAN, INSYAALLAH  KITA JUGA AKAN SIHAT, CANTIK DAN CERIA!!!!

Jangan lepaskan peluang... Hubungi Maa untuk maklumat lanjut...

014-6874707 (sms/Whatsapp)
Fatimah Jaafar (fb)
Sihat Cantik Ceria (fanpages)
fatimahjaafar86@gmail.com (emel)


0 comments: