Monday, 13 October 2014

SHAKLEE OMEGA GUARD

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua..

Kali ni Maa nak kongsikan tentang SHAKLEE OMEGA GUARD. Pasti ramai yang tahu manfaat minyak ikan kerana ia mempunyai Omega 3, DHA & EPA yang amat baik untuk kesihatan badan kita.

Oleh itu, pada masa kini banyak syarikat telah mengeluarkan produk minyak ikan dalam pelbagai jenama dan jenis. Ada yang cecair dan ada juga dalam bentuk kapsul. Jadi, apakah beza antara SHAKLEE OMEGA GUARD berbanding jenama yang lain??


SHAKLEE OMEGA GUARD sangat istimewa kerana ianya melalui proses penyulingan berperingkat iaitu sebanyak 3 kali..Eh, lebih kurang sama mcm iklan minyak masak pulak.hihihi Tapi itulah yang sebenarnya. Proses ini dijalankan untuk memastikan minyak ikan yang terhasil adalah benar2 tulen selain menjaga kebersihan minyak tersebut. Shaklee pastinya mahu yang terbaik untuk pelanggannya. Tiada kompromi dalam aspek kualiti produk.

Antara fungsi Omega Guard yang mengandungi Omega 3, DHA & EPA adalah untuk mengurangkan risiko penyakit jantung, anti radang, menyokong fungsi sendi, mengurangkan simptom alahan, membaiki kulit kering & garis halus dan juga membantu memelihara kesihatan otak.

Selain itu, Omega Guard ini amat bagus untuk pesakit asma dan SLE.. Bagi ibu yang mementingkan kesejahteraan bayi di dalam kandungan, boleh juga mengamalkan makan Omega Guard ini. Ia membantu perkembangan otak dan penglihatan bayi dalam kandungan..

Yang paling best, dah ramai yang akui pengambilan Omega Guard ni turut membantu mengurangkan berat badan dan perut buncit.. 1 produk, banyak kebaikannya.. Sangat berbaloi2.. Jom, dapatkan produk ni dengan segera.. Hubungi saya untuk harga istimewa..

No. Tel: 014 6874707 (msj/whatsapp)
Fb: Fatimah Jaafar
Pages: Sihat Cantik Ceria0 comments: