Thursday, 11 December 2014

PILIHAN BAGI WANITA YANG MAHUKAN KULIT CANTIK!!!

 Assalammualaikum dan salam sejahtera semua.

Ha, siapa nak kulit wajah yang cantik dan berseri macam ni?


 Nak kan..ke ada yang tak nak..hihi

Ok, kalau nak, jangan lepaskan peluang ini. Bagi bulan Disember 2014, Shaklee telah memberikan promosi yang sangat HEBAT untuk supplemen kecantikan ni. Nak tahu, jom baca dibawah ini.


Vitamin C (Sustained Release Vita-C Plus)


*penting untuk pengikatan kolagen yang dapat mencegah proses penuaan kulit..juga merupakan anti oksida penting untuk menangani radikal bebas.  Pada masa ini, anti oksida dianggap PENAWAR PALING POPULAR untuk pelbagai masalah kesihatan dan juga kulit. Tapi tahukah kita apakah anti oksida?.Anti oksida merupakan elemen utama yang bertanggungjawab untuk mencegah kerosakan sel-sel tubuh TERMASUKLAH SEL KULIT.

Vitamin B Complex*Vitamin B untuk "BEAUTY", membantu menaikkan seri muka, membantu untuk saraf yang baik dan untuk mood yang ceria.  Bila mood sentiasa baik, ceria, kurang stress, secara tak langsung kulit akan jadi cantik dan berseri.. Vitamin B juga berperanan untuk sekatakan tona kulit wajah

Vitamin E Complex


* Vitamin E sememangnya sangat bagus untuk kulit yang cantik, mengurangkan inflamasi, mengurangkan bengkak, menyembuhkan luka, parut dan jeragat dan juga baik untuk sistem saraf. Protein sangat penting untuk MEMBINA sel-sel kulit baru, MERAWAT sel- sel kulit yg rosak@cedera, MENGGANTIKAN sel-sel kulit lama@mati..Sel adalah unit asas dalam badan kita. Sel yang sihat lebih mudah menyerap zat yang diperolehi sama ada daripada makanan atau suplemen yang kita ambil..

Collagen Powder*Kolagen ini diestrak daripada sisik ikan merah yang sangant berkualiti tinggi. Kolagen sangat baik untuk badan kerana ia adalah Anti-penuaan, menyuburkan dan menegangkan kulit, mengembalikan keanjalan kulit serta mencerahkan tona kulit.  Ia juga merupakan Antioksidan.

Cubalah, anda pasti puas hati..

SMS/Whatsapp/Wechat/Telegram 014-6874707
Emel: fatimahjaafar86@gmail.com
FB: Fatimah Jaafar
Page: Sihat Cantik Ceria

0 comments: