Sunday, 4 January 2015

PROMOSI JANUARI 2015

Asssalammualaikum dan salam sejahtera semua..
Harap masih belum terlewat untuk mengucapkan selamat tahun baru kepada semua. Semoga kehadiran tahun baru ini membawa kerahmatan yang berkekalan dari Allah SWT kepada kita semua. Aamiin..

Bagaimana? Sudah perbaharui azam masing2? Atau sambung je azam tahun lepas yang belum tercapai?
Atau ada juga yang memang tiada azam. Buat je apa2 pun. Go with the flow...

Apa2pun terpulang pada diri kita sendiri.. Masing2 ada cara tersendiri.. Bagi Maa pula, Maa nak berubah kearah yang lebih baik. Nak buat perubahan jadual rutin dan mahu beristiqomah. Bukan mudah, tapi Maa nak usaha. DOAKAN MAA ya..

Ok, tahun baru ni, bagi bulan Januari 2015 Shaklee bagi promosi hebat.


Ni dia promosi bulan ini. Vivic, Alfalfa Complex (yang ni feberet Maa :)) & yang dah lama tak keluar, Vita-Lea for Children..Triple promotion. Alhamdulillah..

Vivic & Alfalfa Complex (S/L)

Beli 6, percuma 1.
Beli 2, Diskaun 5%.

Vita-Lea for Children

Beli 3, percuma 1.

Nanti Maa terangkan manfaat bagi setiap satu ni ya..

Bagi yang nak order whatsapp 0146874707 ya.. 

Fatimah Jaafar, your trusted SID..








0 comments: