Tuesday, 26 May 2015

5 SEBAB UTAMA SAYA PILIH BISNES SHAKLEE BUKAN YANG LAIN...

Assalammualaikum dan salam hormat buat semua pembaca blog sayangmak.com..

Saya dan Shaklee. Kenapa Shaklee? Kenapa bukan yang lain? Apa kelebihan Shaklee? Apa kurangnya produk-produk yang lain? Best sangat ke join bisnes Shaklee ni?

Ha, banyak persoalan yang pasti berlegar-legar difikiran orang sekeliling apabila lihat saya memilih Shaklee untuk bisnes pertama saya.

Oleh itu, saya nak kongsikan 5 sebab utama saya jatuh cinta dan memilih Shaklee,

Pertama, saya dah cuba produk Shaklee dan sudah rasai kesan positifnya. Bila dah cuba, barulah yakin mahu jual kepada orang lain pula. Boleh klik sini untuk tahu kisah saya dan Shaklee.

Kedua, saya yakin Shaklee Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan dan Sentiasa Mesra Alam selaras dengan tagline Shaklee.

Ketiga, produk Shaklee bukan baru dua tiga tahun dipasaran. Sudah lebih 60 tahun dipasaran. Jika produk tidak bagus, mustahil boleh bertahan hingga sekarang kan.

Keempat, produk Shaklee juga telah terbukti berkesan bukan hanya berdasarkan testimoni semata-mata namun telah melabur lebih $250 juta dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan bagi memastikan keberhasilan produk yang berkualiti tinggi dan selamat.

Kelima, hubungan erat yang terjalin antara sesama SID (Shaklee Independent Distributor) sangat erat, kawan bertambah, pengetahuan dikongsi bersama, upline yang sangat-sangat supportive, dan banyak lagi.

Kalau nak tahu lebih lanjut, hubungi saya di 014-6874707 atau boleh emelkan ke fatimahjaafar86@gmail.com.. In shaa Allah kita boleh berkongsi pengalaman dan pengetahuan..


0 comments: