Thursday, 30 August 2018

Alamak!!! Blog dah bersawang...

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua..

Lamanya dah post entry kat blog ni..Renew je setiap tahun..huhu kesibukan mak anak 4 yang sukar nak beri fokus pada satu2 perkara kecuali hal keluarga, anak2 dan kerja..

Sejak 19 Mei 2016, Saya telah menjadi mak kepada 4 orang anak.. Dua lelaki, dua perempuan. Pada tarikh tersebut, lahirlah anak kembar perempuan saya Nur Amna Hanania dan Nur Amni Hannani pada usia kandungan 36 minggu di Hospital Tengku Ampuan Rahimah, Klang.


Inilah dia permata hati kami yang memeriahkan lagi keluarga kami.. Sekarang dah berusia 2 tahun lebih pun.. Nanti jika berkesempatan saya akan kongsikan pengalaman bersalin dan menjaga kembar pula.. In Shaa Allah...

:)

0 comments: